La Veu

El proper dissabte, 1 de setembre, a partir a les 9 del matí, a la plaça de les Eres de Calaf, tots els assistents podran degustar el Cigronet de l’Alta Anoia, acompanyat de botifarra i cansalada, en un acte organitzat per la COOPAC (Cooperativa d’Agricultors de Calaf i Comarca).

Durant l’acte, que compta amb la col·laboració del Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia i l’Ajuntament de Calaf, se sortejaran diferents regals entre els assistents. L’esmorzar de la Fira de l’Eix constitueix el tret de sortida de la nova campanya del Cigronet de l’Alta Anoia, un cop acabada la recollida, amb un producte més competitiu que mai, sota l’eslogan El Cigronet de sempre, el nostre Cigronet. El Cigronet s’adapta a les demandes i les realitats del mercat i ofereix al consumidor un nou envàs més còmode i més assequible, però amb el rigor i la qualitat de sempre.

L’esmorzar popular a Calaf és el primer d’una sèrie d’actes, esdeveniments i degustacions que tindran lloc durant els propers mesos i que es confirmaran pròximament. La següent cita és el 22 de setembre a la Fira d’Igualada, on s’organitzarà una degustació-dinar del Cigronet de l’Alta Anoia a l’estand de Productes de la Terra.

Segons considera la COOPAC, el Cigronet de l’Alta Anoia "és un cigró petit, que augmenta fins a 3 vegades el seu volum durant la cocció. El seu sabor és molt intens i delicat. La textura és fonent i homogènia, gens farinosa i ferma alhora. La pell, molt fina, no es diferencia de l’interior".